Men Can'T Help Acting On Keri. - Get Together

Familjens jobbMin lillasyster som är tio år hade en uppgift i skolan att skriva om vad föräldrarna i hennes familj jobbar med. Jag minns när jag hade den uppgiften. Det är en kul uppgift att skriva om. Man kan ta hjälp från sina föräldrar och man får rita lite bilder. Skolan var mycket lättare när man var mindre. När man började högstadiet så blev skolan riktigt svår, ännu jobbigare blev det när man började gymnasiet. Hur som, mamma har ett väldigt enkelt jobb att skriva om för en tio åring. Hon jobbar i en butik och hennes arbetsuppgifter är att packa upp kläder, hänga upp det snyggt i butiken och sedan ta hand om kunderna om de har några frågor och sen till slut att stå i kassan och ta betalt. Ganska enkelt för en tio åring att förklara och skriva ner i sitt lilla block. Men det är väldigt mycket svårare att beskriva vad pappa gör för något. Han jobbar nämligen som jurist i stockholm. SÅ han tar bilen till jobbet på morgonen och ser till att rättvisa skipas i vårt samhälle. Det var lite svårare för min lillasyster att skriva ner. Så pappa fick sitta ner och förklara så enkelt som möjligt vad han gör. Hon fick en gulstjärna och en smiley så det verkar som om det gick bra för henne med hennes uppsats. Hon skrev till och med om mig. Jag går ju dock fortfarande i skolan men ibland efter skolan och en helg då och då så hoppar jag in och jobbar i ett litet café. Där står jag och häller upp kaffe och förbereder smörgåsar, lite lättare sallad och även ställa fram kakor och andra godsaker. Det är ett trevligt litet  jobb och det är väldigt mysigt att gå och småprata mer gästerna.